• 0 Items - 0,00 lei
    • Niciun produs în coș

Politica de retur

Dreptul dvs legal de a renunta la o comanda plasata prin efectuarea unui retur de marfa este reglementat prin legislatia in vigoare, respectiv Ordonanța de Urgenta nr. 34 / 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta. Returul se poate face in interval de 14 zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia comenzii si este necesar sa tineti cont de indicatiile de mai jos.

În calitate de consumator nu puteti returna produse executate dupa specificatiile dumneavoastra, sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

PROCEDURA DE RETUR

Pentru a beneficia de retur vă rugăm să completați formularul de retur de mai jos.

Toate produsele se supun conditiilor de retur de mai jos:

Produsele pot fi returnate dupa ce ati primit confirmarea pe email sau telefonic. Returul se expediaza doar printr-o firmă de curierat – nu acceptăm retururi prin Poșta Română.

Cheltuielile de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator, exceptie facând cazurile in care produsul livrat este defect sau incomplet, sau produsul nu corespunde cu cel cumpărat de pe site-ul nostru.

In cazul in care produsul nu este returnat conform conditiilor de retur de mai jos produsul se va intoarce catre client, urmand ca acesta sa plateasca taxele de tur-retur ale livrarii in valoare.

Rambursarea sumelor datorate din retur se face doar prin virament bancar in contul indicat de dumneavoastra in Formularul de Retur in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data la care am receptionat produsul ce face obiectul returului.

CONDITII DE RETUR

Conf.O.G. 34/2014 art. 16 ELITE MARKETPLACE SRL isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care sunt confecţionate după specificaţiile prezentate de client sau personalizate în mod clar.

Contravaloarea serviciilor suplimentare, incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre CLIENT, nu se ramburseaza.

ADRESE DE RETURNARE A PRODUSELOR

Produsele comandate pe site-ul mycraft.ro se returneaza la:

ELITE MARKETPLACE SRL

str. Petru Maior nr. 3/B, Bl. L, sc. A, et. 3, ap. 16, Lipova, jud. Arad, 315400

FORMULARUL DE RETUR