• 0 Items - 0,00 lei
    • Niciun produs în coș

Politica de livrare

Pentru comenzile de minim 300 lei, transportul este gratuit.

Metode de livrare:

1. Prin curier rapid (2-4 zile lucrătoare) – costul se va afișa pe pagina de confirmare a comenzii

2. Poșta Română (2-4 zile lucrătoare) – cost 20 RON

Termene de livrare

Livrarea se face, momentan, doar pe teritoriul României, de luni până vineri. Dacă optați pentru livrarea prin Poșta Română este necesar să vă deplasați la ghișeul de care aparțineți și care vă este menționat în avizul primit în cutia poștală. Pentru livrarea prin curier, aceasta se va realiza la adresa meționată în secțiunea de date livrare.

După caz, veți fi contactat telefonic de către unul dintre colegii noștri pentru confirmare.

Condiții de livrare

Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat dvs. în momentul în care dvs. sau o parte terţă desemnată de dvs., alta decât transportatorul, întră în posesia fizică a produselor comandate.

Nu acceptăm onorarea comenzilor prin curieri indicați de dvs. În acest contract, doar Vânzătorul poate avea opțiunea alegerii curierului.

Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de dumneavoastră este greșită etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Dacă nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele rămân la curierul zonal 7 zile, după care revin la Expeditor.

Excepții

Ne rezervăm dreptul de a nu mai onora și expedia comenzi persoanelor care nu și-au îndeplinit obligațiile contractuale, pecuniare sau de altă natura fată de mycraft.ro

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a anula comenzile cu date de contact incomplete/incorecte în lipsa unui răspuns din partea Cumpărătorului.

Ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor pe contul cărora se înregistrează cel mult doua comenzi a căror livrare nu a putut fi efectuată cu succes.

După două încercări de livrare nereușite din culpa clientului, efectuată de către firmele de curierat partenere, comanda dvs. va fi considerată anulată, iar acest contract reziliat.